Wednesday, 6 February 2013

Fees Structure For 2nd Year, I. M. Sechenov FMSMU, 12/13


   Dari pagi sampai petang dan ke malam, blogging jak keja. Dari satu segmen ke satu segmen tapi dapat kenal ramai blogger. Happy.. 

   Kerja lama yang terbengkalai kekal terbengkalai. clap2.. Nice Nina = , =''

   Ni post yang dah lama nak post tapi disebabkan lattop di ROSAK kan oleh room mate hampir sebulan yang lalu, terpaksalah install printer and scanner sana sini.
Dengan sisa-sisa kerajinan yang berbaki, here it come!!! 
   Original copy of fees structure for my juniors yang berhajat untuk sambung study luar negara.

2nd year fees structure 12/13
Yuran ni untuk tahun ke -2 sesi 2012/2013. For next batch, maybe increase or something, who know.

So, for those yang berhajat untuk sambung study abroad, think about your financial status. Kalau belum apply scholarship, cari cepat-cepat. 

Click For Senarai Biasiswa Di Malaysia and HERE (recomended)

4 comments:

  1. Replies
    1. 1st year lagi mahal skit..huhu penin2..

      Delete
  2. teringin nak sambung belajar..tapi...tu la..sian pulak kat anak-anak kena tinggal

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak bawa la sekali.ada kawan,dia da ada anak n suami,dia study dkt Canada, apply biasiswa, bwa skali anak p Canada sambung study

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...