Friday, 8 February 2013

Photo Contest: Aku dan Dia by Blog Paly

2011 masa di matrik ada join photo contest bertemakan pemandangan KML. Dapat No. 3. Yeppi. Buka blog, tertengok pula Photo contest by Paly sesuatu/seseorang yang kita sayang atau suka. Caranya: 
- dalam gambar tu ade korang sendiri dengan orang, haiwan atau bende yang disayangi atau makanan dan minuman feveret korang sume.

Kriteria yang dipilih:

Posisi gambar yang diambil menarik. 

Paling penting, quote atau cerita yg menggambarkan gambar yang dipertandingkan


Click untuk join photo contest ni

Something/seseorang yang saya sayang/suka

- Yang paling saya suka.  Jubah yang emak saya jahitkan selepas raya tahun lalu, sebelum saya balik ke Moscow. Pilih kain untuk buat baju raya dikedai kain sambil bertelefon. Orang tu cakap nak tengok saya guna jubah. My mum terdengar dan jeng, jeng, jeng. Here it come!!!

My most precious jubah with white tally waijL Cardigan.
Aku dan dia, my beloved mum


Walaupun posisi/gambar tak la cantik, quote pun tak lah best but this is the most beloved/fevret things for me. Sebab apa? Sebab originally handmade by my beloved mum. 

- Seseorang yang saya sayang? Of course my mum la. Sebab tu la pilih gambar ni. Dah mak dekat Malaysia  kot. Tidak dapat bergambar dengan emak, bergambar dengan jubah yang mak buat pun jadilah. (tersiratkan gambar ni) Yeah, i know that. Hahaha Truly love and miss my mum. 





















23 comments:

  1. plihan baek ni, cantik jubah tu... takpe, nnti bleh bergambar jugak :D

    thx join contest :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. u r most welcome.. buat lagi banyak2 contest, nanti sya support..huhu anyway, arap dpt sambutan ramai

      Delete
  2. cantek nye jubah! huhu,..hanna fllow sini. gudluck! ^^
    http://www.farhanabiella.my/2013/02/photo-contest-aku-dan-dia-by-blog-paly.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau tak cantik pun, tetap cantik d mata n hati sya..sebab mama y buatkan.. n i luv her n appreciate it so much.. anyway, thank you n all d best 2 u to..

      Delete
  3. Amboi, cutenye!! Nipislah peluang nk menang ni...hehe
    http://sheisdibaa.blogspot.com/2013/02/photo-contest-aku-dan-dia-by-blog-paly.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. elelele..dia ni..cubit pipi kang..awak pun comel la..kkak da tengok.. n blog awak pun comel juga.. :)

      Delete
  4. lawanye jubah tu . nak satu boleh ? :D
    btw gud luck tau hehe .

    http://aishahamirahim.blogspot.com/2013/02/photo-contest-aku-dan-dia-by-blog-paly.html

    ReplyDelete
  5. lawa baju..pndai your mum buat..datang dari segmen yang same..done follow you..follow me back..good luck

    http://miszrockers.blogspot.com/2013/02/photo-contest-aku-dan-dia-by-blog-paly.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tQ.. done follow u..same goes to u.. gambatte

      Delete
  6. singgah sini dear.. Dari segmen yg sama.. jalan2 je. Jom terjah blog saya

    ReplyDelete
    Replies
    1. done terjah n follow :) selamat brsegmen

      Delete
  7. follow here..dari segmen yang sama =)
    http://jarikudiy.blogspot.com/2013/02/photo-contest-aku-dan-dia-by-blog-paly.html

    ReplyDelete
  8. terbang dr contest yg sama
    http://kecikyangkepoh95.blogspot.com/2013/02/photo-contest-aku-dan-dia-by-blog-paly.html

    ReplyDelete
  9. hai! deno terbang sini dari terengganu, malaysia.. btw, deno follow sini :)

    http://dayangdeno.blogspot.com/2013/02/photo-contest-aku-dan-dia-by-blog-paly.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. done follow.. ganu2..ramai kawan dri terengganu

      Delete
  10. azza dtg dr contest yg sama :) done follow

    http://cikazzah95.blogspot.com/2013/02/photo-contest-aku-dan-dia-by-blog-paly.html

    ReplyDelete
  11. singgah dari contest yang sama :) good luck.. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...