Tuesday, 9 April 2013

Cuticuti Giveaway- Diari Aima

  www.tsukinano.blogspot.com
 Mari sertai GA ni. Click to join 


Location: Vdnkh, Moscow.
Background: Tugu ilmuan
Link percutian: Trip advisor
Untuk makluman lebih lanjut mengenai Russia exhibiton centre, click here

Outfit kesukaan masa bercuti, jaket leather dari Ril's, simply jeans dan handbag from Payless.

1. Jacket 
- Suka sangat dengan jacket yang senior bagi ni. Yup, kakak senior bagi masa usrah. Saya sentiasa bawa on vacation. Suka sangat guna masa percutian sebab jacket ni kalis air dan tahan sejuk. Masa bercuti, cuaca tak menentu, bila hujan, badan pun tak basah. Transit atau dalam flight senang guna sebab di airport sejuk. (tepi pantai kat Malaysia jangan ceritalah~ panas)

2. Jeans
- Memudahkan pergerakan. Senang nak lakukan aktiviti lasak. Selesa.

3. Handbag
- Wanita sentiasa jaga penampilan. So, handbag sangat penting. Handbag dari payless ni bukan sahaja murah dan tahan malah cute, ringan dan selesa diguna. Sebab tu saya suka sangat.

5 comments:

  1. selamat bersegmen :) wahh siap ada gmbr contoh untuk berposing hehe (gurau ) apa pon comel

    ReplyDelete
  2. wah comel!!!!

    terima kasih sebab sudi join.. good luck dear :)

    ReplyDelete
  3. wah comel..hihi...kalau segmen cuti nie...cik akak tak de melawat kat mana2..cik akak balik kampung je..hihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...