Monday, 1 April 2013

Pemenang Segmen Hijrah Itu Indah


Alhamdulillah, menang segmen lagi. Kali ni segmen hijrah itu indah dari website rasmi Team Hijrah..  Peserta segmen hijrah itu indah boleh semak senarai pemenang disini. Hari tu dapat shawl dari Cikgu Fiq. Kali ni tak tahu pula dapat hadiah apa.


8 comments:

  1. TAHNIAH YA..kadang2 kita merasakan kegembiraan di blog, semua itu rasanya anugerah dariNya.syukran...

    ReplyDelete
  2. Tahniah akak! Aisey dari haritu lagi iha nak join tapi asyik lupa je.. congrats ye :)

    ReplyDelete
  3. tahniah....menang jg ye he~ rezeki

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah..dapt tahu Nina memang sebab tengok post akak la.. :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...