Wednesday, 4 December 2013

Awas Jenayah. Jangan Hentikan Kenderaan


Berita ni terbaca di Suara Shiro. Ha, kalau nak baca full, boleh jenguk blog Suara Shiro ni. Saja share untuk ingatkan orang lain. Termasuklah diri ni sendiri.

Keluarga ni dimaklumkan kononnya berpura-pura meminta bantuan. Kemudian menggunakan kekasaran jika permintaannya tidak dituruti. 

Lokasi dipercayai disekitar Selangor, Lembah Klang, Ara Damansara, Palm Sring, Bandar Utama, Mutiara Damansara, Sunway Damansara dan  Citta Mall.



Bukan setakat kat area yang saya mention kat atas tu saja kena hati-hati, kat tempat lain pun sama juga. Mana-mana sekarang ni pun bahaya. Orang sanggup buat macam-macam untuk dapat duit.

For those yang selalu memandu sorang-sorang, especially malam, extra careful. Jangan simply berhentikan kenderaan bila orang tahan. 
*** Ada juga yang menyamar jadi polis, tahan pemandu.

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...