Tuesday, 19 March 2013

The Loss Spring On Moscow

Picture was taken on 19th March 2013, From my tingkap bilik appartment tingkat 7. Nampak tak bus stop depan tu? Setiap hari aku dok sana tunggu if nak p kelas. Naik tram by. 
Today i skip my Internal Disease (ID) class again. ==" Sakit kepala doehh. Mungkin factor cuaca kot. Ya Allah, bilalah snow ni nak berhenti. Sejuk tu tak lah sejuk sangat tapi entah kenapa hidung dengan kepala sakit tiap kali keluar (malas p kelas cakaplah). Seriuslah ni sakit, mana ada excuse.

Cepatlah spring. Tidak sabar mw  curik bunga tulip dari taman. harhar


gambar Spring tahun lalu jadi mangsa


here comes the sun - introduced by Mat Lutfi masa tengok dia graduate


Semoga mentari yang bakal bersinar akan bawa ceria untuk semua hidupan di muka bumi ni dan hati turut berbunga-bunga like spring. Awan mendung dan cold snow, shu2 datang lagi next winter.

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...