Sunday, 17 March 2013

i Was Sleep And Kissed By Bobo

Hari ni En. Panda tak dapat temankan saya sebab hantar bekalan senjata untuk pejuang negara di zone merah Lahad Datu. So, Encik Kucing Bobo ni pulak yang temankan. Siap temankan tidur lagi.

Ni kucing housemate tapi suka lepak dalam bilik saya. Umur dia 2 tahun. Actually owner dia russian tapi memandangkan owner Bobo nak pindah and tak boleh bawa dia, so dia bagi orang lain.

Kebetulan housemate nak beli kucing. Dari beli kucing beratus-ratus ringgit, baik adopt jak.

Bobo ni kesian. Owner russian tu jumpa masa musim salji. Sebab terlalu sejuk, cuping telinga dia dah cacat permanently. 

Habis aku kena urutan pijak oleh Bobo ni time tidur. haha Suka bila Bobo ni dekatkan muka dia dengan mukaku. Cam tu lah cara kami bercommunicate (walau pun kucing ni bukan kucing aku)

Tu dia. En. Bobo buat muka macho. Kucing ni besar gila tapi suka sangat-sangat dengan kucing

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...