Saturday, 11 May 2013

Malam Perhimpunan *a*i? Ni Kes Menghina Berat


Wah, wah, wah. Kemain lagi post Iklan putrajaya ni ekh, sampai gelar orang yang join perhimpunan di Stadium Kelana Jaya tu babi. Siap dengan gambar bergerak lagi. Kebangkitan babi? Kebangkitan rakyat? Huh? Rakyat disamakan dengan babi?

Saya pun rakyat Malaysia. Penulis Iklan Putrajaya tu bukan Malaysian ke?

Kalau ya pun berlainan politik, janganlah sampai mengina teruk macam tu. Tak faham la.






11 comments:

  1. walau benci macam mana pun kita kepada seseorang tu, janganlah sampai ke tahap menghina.. sabar ya nina..

    ReplyDelete
  2. hihhi... sabar.. kadang kala politik ni boleh menyebabkan perpecahan...
    kalau berpecah ideologi saja tak apa...
    ini sampai ada yang menanam kebencian.
    sesuatu yang tidak sihat...
    pakcik2 pun boleh jadi macam budak2 bila bergaduh pasal politik.

    ReplyDelete
  3. saya rasa penulis Iklan Putrajaya tu memang bukan Malaysian, dia ingin buat rusuh malaysia saja........

    ReplyDelete
  4. Menggambarkan corak pemikiran pembuatnya.

    ReplyDelete
  5. ishhh macam macam.. tak baik cm gitu.. agama kita tak ajar pon untuk bersikap seperti itu :(

    ReplyDelete
  6. ishh tak elok la mcm tu.. tak suka sekalipun jangan sampai bagi perumpaan yg teruk.. haishh dunia zaman skrg.. -_-'

    ReplyDelete
  7. politik x matang x sihat... :)

    ReplyDelete
  8. huk3... :) mmg x elok ..hurm... kita kan smua dah besar2.. haha.. so, fikiran un kenalah matang gax.. :)

    ReplyDelete
  9. macam ini pun ada ke...hmm...juz ignore je org2 yg meroyan ni..wlu kita sebelah pihak yg mana pun.xperlu la nak gunakan bahasa mcm ni pada pihak yg lain...kan kan

    ReplyDelete
  10. fanatik politik semua punah jadinya

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...