Friday, 25 January 2013

давай(Davai) New Semester

Waiting for my turn, Anatomy Final Oral Test. Tu dia, mata semakin PANDA

 Alhamdulillah, meninggalkan subject anatomy and Histology dibelakang iNSYA allah ilmu ikut sekali sampai sebelum menghembuskan nafas terakhir. Dengan berakhirnya Final exam Anatomy and Histology, melangkah setapak lagi dalam bidang perubatan, memasuki 4th Sem selaku pelajar perubatan.

I'm just so happy and excited after finish both of these subject. Lega sangat-sangat.

Students yang kena soal
 Yeayy, masuk sem baru, subject baru. After finishing my exam, directly went to library. Excited ni nak study (konon).

Microbiology, Internal disease and clinical examination, ni barulah terasa macam study bidang perubatan. Hopely Allah permudahkan segala urusan sem depan, sampai habis pengajian and jadi doctor yang serve TERBAIK DARI LADANG untuk pesakit-pesakit. Amin


books from library which i get 8 for this 4th Sem exclude BIOCHEMISTRY  and Phisiology
 One more thing, dengar cerita we are officially studying only for 5 years. WOW!!! sangat-sangat mengujakan. Harap-haraplah betul.

Dan akhirnya, Nina yang rajin end up watching movie til 5 am. Bravo..bravo The best part of watching movie alone is you can cry macam mana pun tanpa sembunyi dari sesiapa but seriously, cerita ni sedih juga la.

Mereka bilang, aku berbeza, tidak seperti manusia lain. Tuhan memberiku dunia yang hening. Dalam hening, aku belajar untuk tidak merasa sepi, kerana hening tidak harus sunyi, kerana hening bukan bererti sendiri.


Ayah, mengapa aku berbeza





Serigala Terakhir, kisah 5 orang sahabat lelaki yang end up dengan kisah Tragis


*** Cuti til February. Memang lama kot. Thinkin' bout looking for a jod. Huhh??? No idea

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...