Friday, 14 December 2012

Cinta Halal

Lama x update new post. A bit busy with study and final examination for histology and Anatomy. Doa kan yang terbaik ekh :)

Tapi sibuk2 ni, sempat juga tengok movie.








Cinta Halal. Pelik kan kenapa tajuk cerita ni cinta halal. Tiada kaitan pun dengan halalnya tapi sebab syarikat ni syarikat halal. Owh, ada la pulak kaitannya. Opss, mana boleh bagitahu.
" haram, haram " mak ai.. mati lemas aku

 So, cinta halal. Best and lucu sangat cerita ni. Sweet... Banyak hikmah terselit dalam cerita ni. Plus, scene dia memang semua best2.

Rugi tidak tengok. Untuk gadis rock and roll, yang kurang sikit keperempuanannya, untuk yang suka jadi diri sendiri, untuk yang suka berpura2 dan untuk semua, you should watch this, cerita sempena Maal Hijrah hari tu, lambat da tapi tetap nak cakap if you want to change to someone yang lebih baik, hari ni pun boleh. Selamat berHIJRAH.

" Ya Allah, aku terlalu angkuh untuk menginginkan yang sempurna, kerana berfikir diri ku terlalu sempurna. Aku lupa bahawa tidak ada satu pun yang sempurna di dunia ini selain dari mu Ya Allah "


 Simply love it.

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...